Sloopwerkzaamheden Nieuw Weverseinde Puttershoek officieel gestart

507

20160523 Sloop Nieuw Weverseinde Puttershoek Henk van Etten en Marcel Mulder 001PUTTERSHOEK – Op maandag 23 mei werd er door wethouder Van Etten en de heer Mulder van HW wonen een symbolisch begin gemaakt met de sloop van de voormalige kerk en de winkelruimte aan het Nieuw Weverseinde in Puttershoek.

HW Wonen en gemeente Binnenmaas hebben een overeenkomst gesloten voor de gezamenlijke herontwikkeling van dit deel van het Nieuw Weverseinde. De genoemde panden worden gesloopt en hiervoor in de plaats worden extra parkeerplaatsen aangelegd. Wethouder Henk van Etten toont zich enthousiast over deze ontwikkeling: ‘Er was al enige tijd behoefte aan extra parkeerplaatsen. Het centrum van Puttershoek krijgt een extra impuls nu dit wordt gerealiseerd.’

20160523 Sloop Nieuw Weverseinde Puttershoek (kerk) 003De parkeerplaatsen zijn naar alle waarschijnlijkheid eind juni/begin juli klaar voor gebruik.

Tijdens de werkzaamheden wordt een deel van het Nieuw Weverseinde afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit wordt ter plaatse met borden aangegeven.
Voor vragen over de sloopwerkzaamheden kunt u contact opnemen met Van Houten Bouwadvies (via tel. 06 – 138 520 29), die namens HW Wonen en de gemeente de sloop begeleidt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.