MJ Report in de sportieve modus | Avond4Daagse Heinenoord 2016 – Aflevering 24

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Jeroen heeft zich ingeschreven voor de 10 kilometer bij de Avond4Daagse te Heinenoord. Terwijl Jeroen de benen uit zijn lijf loopt met 4 heel gezellige dames, begeeft Mirjam zich tussen de deelnemers.

Bas Oosterman vertelt hoeveel jaar deze Avondvierdaagse Heinenoord al georganiseerd wordt door de Oranjegarde, de muziekvereniging van Heinenoord.

Halverwege worden de deelnemers getrakteerd op een overheerlijke zoetigheid met een pakje drinken. Meneer Nelemans van Supermarkt Attent te Heinenoord scoort enorm met deze verrassing voor jong & oud.

Gelukkig had de EHBO niet heel veel te doen. De verkeersregelaars daarentegen hebben elk jaar van alles te doen. Op elk kruispunt zorgen zij ervoor dat automobilisten geduldig afwachten tot de stoet wandelaars voorbij is.

MJ REPORT OP BEZOEK ?

Logo-MJ-Report1400-1024x263

Wilt u ze op bezoek? Mail dan naar [email protected] en vertel waarom ze bij u langs moeten komen. En wie weet heeft u uw moment of fame op TV Hoeksche Waard en alle internet kanalen die het team  tot hun beschikking hebben.

MJReport is tot stand gekomen in samenwerking met:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren