Nieuwe website voor Paulus Frietpaleis uit ‘s-Gravendeel

870

Schermafbeelding 2016-06-01 om 12.06.08‘s-Gravendeel – Paulus Frietpaleis uit ‘s-Gravendeel is 1 van de weinige cafetaria’s in Nederland, die zijn aangekleed door Aviko Oerfriet.Deze ambachtelijke friet is net dat beetje meer waar wij ons in willen onderscheiden. Met een geweldige uitstraling in onze zaak krijg je nog meer trek in al het lekkers wat ze verkopen.

Gezonde en verantwoorde voeding is een belangrijke ontwikkeling die wij nauwlettend in de gaten houden.Zo doen wij mee aan de campagne Verantwoord Frituren en hebben wij veel snacks uit eigen keuken in huis.Daardoor wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden.

Bekijk de nieuwe website op www.paulusfritespaleis.nl

  • Paulus Fritespaleis
  • Smidsweg 23a
  • 3295 BT ’s-Gravendeel
  • Telefoonnummer: 078 673 4373
  • e-mail: [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.