Museum Hoeksche Waard zoekt receptievrijwilligers

0
526

IMG_1005HEINENOORD – Museum Hoeksche Waard prijs zich gelukkig met vele vrijwilligers die enkele uren of dagen per week hun vrije tijd stoppen in het draaiend houden van de verschillende onderdelen van het museum. Toch zijn er nog interessante vacatures te vervullen om de teams aan te vullen en dit werk voort te zetten.

Met name receptievrijwilligers zijn welkom. Zij ontvangen zowel individuele bezoekers als groepen die het museum bezoeken of deelnemen aan een van de vele activiteiten. Receptiemedewerkers verstrekken de nodige informatie, bedienen het kassasysteem, serveren koffie/thee en verkopen artikelen vanuit de museumwinkel. Er zijn telkens twee medewerkers aanwezig in het Hof van Assendelft en twee in de Boerderij Oost-Leeuwenstein. Op dit moment bestaat de groep uit zo’n dertig dames die volgens een maandrooster werkzaam zijn, maar er zijn dringend meer vrijwilligers m/v nodig.

Heeft u tijd beschikbaar naast uw baan of bent u gestopt met uw actieve loopbaan en wilt u toch graag bezig blijven, denk dan eens na of vrijwilligerswerk bij het museum in Heinenoord iets voor u is. Informatie over bovenstaande vacatures kunt u vinden op www.museumhw.nl/extra/vacatures. U kunt uw belangstelling ook kenbaar maken via 0186-601535 (di t/m za tijdens kantooruren) of [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.