Zomerdienstregeling Connexxion in de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

_868651436576072_5893503563527035588_nHoeksche Waard / Goeree Overflakkee  In de zomervakantie, van 3 juli tot en met 21 augustus, rijden de bussen in Hoeksche Waard / Goeree Overflakkee en Voorne-Putten Rozenburg volgens de zomerdienstregeling.

Minder bussen

Op een aantal buslijnen wordt gedurende deze zomerperiode minder bussen ingezet, of veranderen de vertrektijden. Sommige buslijnen, zoals de scholierenlijnen, rijden helemaal niet tijdens de schoolvakantieperiode. Zo zijn de buslijnen 103, 106 en 110 in Voorne-Putten Rozenburg reguliere buslijnen, maar rijden deze ritten speciaal voor scholieren. Deze ritten vervallen tijdens de zomerdienstregeling.

Omdat de zomerdienstregeling per regio en per buslijn verschilt, adviseren wij de dienstregeling van jouw buslijn te raadplegen. De actuele vertrektijden kun je ook altijd terugvinden in onze online reisplanner en in de Connexxion app.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren