Stralend eerste Beachvolleybaltoernooi Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Foto1_OverzichtOUD-BEIJERLAND – Rondvliegende volleyballen, zomerse temperaturen, vrolijke klanken en een flinke dosis sportiviteit: het allereerste beachvolleybaltoernooi Oud-Beijerland bij Gasterij de Passage op zondag 10 juli was een groot succes. 

Onder een stralend zonnetje streden 18 teams de hele dag om de felbegeerde wisselbeker en de roem om de eerste beachvolleybalkampioen van Oud-Beijerland te worden. De toeschouwers konden in het zand, op het terras of in het gras genieten van het spel, de zon en een hapje en een drankje. Ondertussen draaide DJ Brum vanuit een speciale dj-kar de hele dag opzwepende muziek.

Terwijl de volwassenen zich in en rond de buitenbak verschansten, vermaakten de kinderen zich in het indoor Kids Park. Daar konden zij zich onder meer laten schminken, een glittertattoo laten zetten, blikgooien, ponyrijden of zich uitleven op een van de drie springkussens. Na afloop van al dit gespeel, konden zij bij Gasterij de Passage een verfrissende slush ophalen.

Het succes van het toernooi zorgde ervoor dat direct besloten werd om er volgend jaar een vervolg aan te geven. ‘Als je zoiets organiseert, is het altijd spannend of het aanslaat. Gezien de hoge opkomst en de overweldigend positieve reacties kan ik niet anders dan dit volgend jaar weer op poten te zetten,’ vertelt eigenaar Jeroen de Gelder lachend. Het team Snuit ’96 uit Heerjansdam werd rond 20.00 uur de winnaar van het toernooi en zal volgend jaar de titel komen verdedigen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle evenementen die Gasterij de Passage organiseert? Volg hen dan op Facebook, kijk op www.gasterijdepassage.nl of ga langs aan de Randweg 31.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.