Echtpaar de Geus uit ‘s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

jubileumkaart-60-jaar-getrouwd-hc‘s-Gravendeel – Op zondag 24 juli is het 60 jaar geleden dat de 84-jarige J. de Geus en zijn eveneens 84-jarige echtgenote mevrouw J.W. de Geus-Bothof in ’s-Gravendeel in het huwelijksboortje zijn gestapt. Ze zijn beide geboren en getogen ’s-Gravendelenaars, echte ‘seuters’ dus. Het echtpaar heeft een zoon, een dochter en drie kleinkinderen.

Ze wonen al bijna 60 jaar in hetzelfde huis aan de Rijkestraat in ’s-Gravendeel. Daar verhandelde de heer De Geus in het verleden voornamelijk aardappelen en divers ander fruit. Zijn echtgenote heeft altijd geholpen in het bedrijf waar het mogelijk was. En zoals mevrouw De Geus zegt: ‘We eten er nog steeds heerlijk aardappelen van!’.

De heer en mevrouw De Geus zijn nog in redelijk goede gezondheid en hopen nog vele jaren met plezier in ’s-Gravendeel te wonen.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken het echtpaar en brengen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.