Piershil eenvoudig langs SSS Klaaswaal

0
471

DSC00099KLAASWAAL – Piershil 1 is de oefencampagne begonnen met een eenvoudige 0-2 overwinning bij derdeklasser SSS.

Die stand was al bereikt bij rust, de roodwitten lieten handenvol mogelijkheden onbenut. Nadat Jan Jaspers alleen voor de doelman miste en een goal van Patrick Korpel wegens hands werd afgekeurd ging het snel rond het half uur. De net als Darwin Essen debuterende Stephan Baaij bediende Joost Both, zijn schuiver in de hoek betekende 0-1. Enkele minuten later was het weer prijs, Both bediende met een hakje de inlopende Patrick Korpel: 0-2.

Ook in het vervolg van de wedstrijd bleek het een ongelijke strijd, behoudens de beginfase van de tweede helft kon SSS geen potten breken. Doelman Peter Konings maakte de enige grote kans voor de Klaaswalers onschadelijk, daarna leek het wachten op de derde treffer. ,,Zeker een nuttige oefenpot, maar ons vizier stond nog niet op scherp vandaag. Wel leuk dat we nog wat jeugd konden inbrengen”.  Trainer Verhoeven doelde daarmee op de invalbeurten van de jeugdspelers Joris Krijger, Jacco Vink en Niels van Ruiven. Zowel Krijger als Vink kregen de kans om per kop te scoren, net als hun meer ervaren teamgenoten wisten ze doelman van SSS niet te passeren.

Beelden van de vriendschappelijke wedstrijd tussen SSS 1 en Piershil 1, zaterdag 13 augustus 2016 (Uitslag 0-2). De goals werden gemaakt door Joost Both en Patrick Korpel.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.