Gouden weekend voor jubilerend ZOB ’66 én Olympische zwemclinics komen eraan!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

kampeerclub_bijgesneden

Oud-Beijerland – Een 50-jarig jubileum laat je niet zomaar voorbijgaan. Met hulp van gemeente Oud-Beijerland, jaren sparen en sponsorbijdragen is ZOB66 een onvergetelijk gouden jubileum aan het vieren: het afgelopen weekend zijn de leden wezen kamperen en over een paar weken zijn de clinics met Olympisch zwemmers Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns.

Het was spannend: de voorspellingen bleven lang schrikbarend slecht, maar zwemmers zijn niet bang voor water en dus ging het kampeerweekend afgelopen zaterdag en zondag toch door. Gelukkig maar, want het weer was zaterdag heel geschikt om lekker te kanoën, bij te kletsen over de vakanties en vooral veel plezier te maken.

Zondagochtend werd het door Agrimarkt gesponsorde ontbijt afgeleverd op de camping en genoten de ZOBbers van heerlijke croissants, krentenbollen, vers fruit, enzovoort. Daarna konden de tenten bijna droog weer mee naar huis.

Een gouden start van een nieuw zwemseizoen. Want dat gaat nu weer van start, met als klapper meteen op 10 september de clinics die olympisch zwemmer Sebastiaan Verschuren en bijna-olympisch zwemmer Joost Reijns komen geven aan de jeugd van Oud-Beijerland!

Dus: als jij je C-diploma hebt, zwemmen leuk vindt en graag eens wilt horen van een echte pro wat je kunt verbeteren aan je zwemtechniek? Doe dan op 10 september mee aan onze clinic! Mail je naam en leeftijd naar [email protected], dan nemen we contact met je op.

Kijk op www.zob66.nl voor meer informatie én de jubileumactiviteiten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.