31e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

hw-linkedOUD-BEIJERLAND – Op dinsdag 20 september 2016 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 31e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij het familiebedrijf Autobedrijf Kooy aan de Jan van der Heijdenstraat 38, 3261 LE te Oud-Beijerland. Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door Autobedrijf Kooy. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma

Na het welkomstwoord door de voorzitter van HWLinked Steven Corijn, zal directeur Theo Kooy in het kort een aantal ins en outs van de op autogebied met u delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. U kunt uiteraard volop het wagenpark bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl

Over Autobedrijf Kooy:

Autobedrijf Kooy is officieel Hyundai en Mazda dealer en is gevestigd in Oud-Beijerland en Spijkenisse. U kunt met alle merken en typen auto’s terecht bij Autobedrijf Kooy voor vakkundig onderhoud of reparatie. Autobedrijf Kooy staat al meer dan 40 jaren garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en vooral duidelijkheid voor alle partijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren