Vervangen beschoeiing Molenvlietlaan in Mijnsheerenland

1
246

Werk in uitvoeringMIJNSHEERENLAND – De beschoeiing langs de waterkant aan de Molenvlietlaan in Mijnsheerenland is in een slechte staat. Om te voorkomen dat de slootkant en aangrenzende tuinen verzakken, start gemeente Binnenmaas in samenwerking met HW Wonen op 19 september 2016 met het vervangen van deze beschoeiing. Het gaat om het gedeelte op de rand van de tuinen en de sloot tussen de brug in de Raadhuislaan en de brug in de Elisabeth van Loonstraat.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het verwijderen van de bestaande beschoeiing;
  • het aanbrengen van een nieuwe beschoeiing;
  • het aanvullen van de ruimte achter de beschoeiing met grond.

Deze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanaf het water.

Vragen?

Voor praktische vragen en meldingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de aannemer, Kuipers Infra uit Strijen via tel. 078 – 674 21 87. Heeft u vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met de heer R. Gort (toezichthouder) via [email protected] of tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
1 REACTIE

  1. Wordt er bij deze beschoeiing gebruik gemaakt van hergebruikt kunststof/bamboehout? Deze materialen zijn veel milieuvriendelijker voor het milieu dan tropisch hardhout(moet 120 jaar groeien)

Reacties zijn gesloten.