Twee mannen uit Oud-Beijerland aangehouden voor beroving met geweld aan de Voorstraat Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

politie-nieuw-uniformPiershil – Zondag 25 september is in de vroege ochtend een 38-jarige man uit Nieuw-Beijerland mishandeld door twee mannen. Ook moest hij onder dwang geld pinnen en afgeven aan de mannen. Met dank aan alerte getuigen die een kenteken hadden genoteerd konden even later twee verdachten worden aangehouden.

Het slachtoffer wilde zondagochtend na een bezoek aan het café op weg naar huis gaan toen hij een lift kreeg aangeboden. Hij stapte in de auto en de mannen in deze auto brachten hem thuis.

Pinnen

Voor de deur ontstond onenigheid over een vergoeding voor het thuis brengen. De mannen dwongen het slachtoffer geld te gaan pinnen. Zij sloegen het slachtoffer meerdere keren hard op het hoofd om dit af te dwingen.

Barendrecht

De mannen reden met het slachtoffer naar een pinautomaat in Piershil en lieten het slachtoffer een groot bedrag pinnen. Ook hier sloegen zij hem meerdere keren. Getuigen zagen dat het slachtoffer onder dwang moest pinnen en geslagen werd.  Zij gaven een kenteken door aan de politie. Deze zag de auto op de A29 rijdende in de richting Rotterdam. In Barendrecht werd het voertuig staande gehouden en werden de inzittenden als verdachte aangehouden. Het gaat om een 26-jarige en een 28-jarige man uit Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren