Trots op de Hoeksche parels

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
hoekschewaardomslagHOEKSCHE WAARD – Smakelijke streekproducten, prachtige dorpen en uitgestrekte landschappen. De Hoeksche Waard heeft vele parels. Veel bewoners en bezoekers weten dat al, en zijn er zeer trots op. Maar voor andere mensen zijn ze vaak nog verborgen. Gelukkig is het sinds kort een stuk gemakkelijker geworden om de parels te ontdekken, en ze met vrienden te delen.
 
Via www.facebook.com/dehoekschewaard worden bijzondere plekken, mensen en producten uit de Hoeksche Waard in de spotlight gezet. In korte tijd zijn al meer dan 6.500 mensen, binnen en buiten het eiland, de pagina gaan volgen. En worden er massaal foto’s, tips, nieuws en reacties gedeeld. Met fotoportretten worden de verborgen parels zo trots mogelijk gepresenteerd.
 
Via de website www.beleefhoekschewaard.nl worden verhalen gedeeld, en zal de komende tijd steeds meer aanbod op gebied van wonen, winkelen, onderwijs, zorg en recreatie verschijnen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren