Nieuwe directeur CBS De Schelp opent de Kinderboekenweek.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

img_9339PUTTERSHOEK – Afgelopen woensdag is op CBS De Schelp in Puttershoek, de Kinderboekenweek officieel geopend door de nieuwe directeur Helma Heesterman. Sinds 1 augustus is zij werkzaam op CBS De Schelp.

Tijdens de opening hadden alle leerlingen zich als een hele lange slinger op het schoolplein opgesteld. Een groot boek met daarin een schaar werd van hand tot hand doorgegeven tot het uiteindelijk bij de jongste leerling van de school terecht kwam. Samen met de nieuwe de nieuwe directeur heeft zij de schaar uit het boek gehaald en het ‘grote boek’ voor deur doorgeknipt.Alle kinderen en ouders gingen door het opengeknipte boek naar binnen en daarmee is de Kinderboekenweek van start gegaan.

Tot aan de herfstvakantie worden er op CBS De Schelp diverse activiteiten georganiseerd m.b.t. het thema van de Kinderboekenweek ‘Voor altijd jong’  o.a.: een kinderboekenbeurs, een spelletjesmiddag met opa’s en oma’s, voorlezen door de oudere kinderen aan de jongere kinderen, voorlezen aan de kinderen op de peuterspeelzaal en schrijfster Bette Westera komt op school! Kortom volop activiteiten om het (voor)lezen te stimuleren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.