Sluit het jaar spectaculair af bij Renault-dealer Auto Indumij! Een nieuwe Renault Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback!

655

Dordrecht – Renault-dealer Auto Indumij staat van donderdag 15 december tot en met zaterdag 31 december in het teken van Salon de Promotion. Tijdens deze actieperiode kunt u kiezen voor de gratis upgrade van Clio Hatchback naar Clio Estate.

 

Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback

Tijdens de actieperiode is de Clio Estate tijdelijk verkrijgbaar voor de prijs van de Clio Hatchback. Extra ruimte voor € 0,-. Kiest u voor een auto uit de Auto Indumij voorraad? Dan kunt u nog dit jaar rijden en profiteert u van een voordeel van maximaal 4.000 euro. Tijdelijk is de Clio Estate al leverbaar vanaf 12.890 euro inclusief al het voorgenoemde voordeel. Kijk alvast op www.ikwileenclio.nl

Nieuwe Renault Scénic

De langverwachte opvolger van de grootvader aller MPV’s staat tijdens de Salon de Promotion volledig in het winterzonnetje. Nog voordat de 20” velgen de showroomdrempel over waren, hadden de eerste klanten hun nieuwe Scénic al besteld. Het is een prachtige auto geworden, getekend door de Nederlander Laurens van den Acker. Vol innovatieve technologieën en veiligheidsverhogende assistentiesystemen. Kom tijdens Salon de Promotion langs bij Auto Indumij en profiteer van ons extra scherpe Scénic aanbod.

Extra koopavonden

Donderdag 29 en vrijdag 30 december zijn de vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur, Hardinxveld, Oosterhout en Oud-Beijerland tot 21.00uur geopend. Profiteer tijdens deze extra koopavonden van een extra hoge inruilwaarde en sluit samen met ons het jaar smakelijk en succesvol af.  

Bekijk al onze acties alvast op www.renault-indumij/acties


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.