Prijsvraag Activiteitencentrum Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PIERSHIL – Een nieuwe ontmoetingsplek in Piershil waar iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, lichamelijke en/of geestelijke gezondheid en afkomst, terecht kan. Een plek waar inwoners mee kunnen doen aan een breed scala van activiteiten op bijvoorbeeld creatief vlak, het luisteren naar muziek, het lezen van een krant of tijdschrift maar ook kunnen binnenlopen voor een kop koffie met buurtbewoners in de sfeer van een huiskamer. 

Daarnaast biedt het nieuwe centrum ook fysiek ruimte om nieuwe of andere, door uzelf georganiseerde,  activiteiten of workshops te laten plaatsvinden waarbij een stukje ondersteuning en coördinatie kan worden geboden.Een huiskamer voor alle doelgroepen, jong en oud, waar veel kan plaatsvinden.

Iedere inwoner van Korendijk roepen wij dan ook op om mee te denken voor een nieuwe passende naam voor dit centrum en hiermee kans te maken op een leuke prijs! Uw idee kunt u sturen naar: [email protected] t.a.v. Arjan de Groot o.v.v. uw gegevens en de door u bedachte naam. Ook kunt u  dit in een gesloten enveloppe afgeven bij de receptie van Heemzicht. Insturen kan tot uiterlijk maandag 13 februari.Tijdens de opening op 8 maart in maart zullen wij de nieuwe naam bekend maken.

Voor het centrum zijn wij nog dringend op zoek naar uitbreiding van onze groep enthousiaste vrijwilligers voor activiteiten. Daarnaast zoeken wij nog enkele gastvrouwen/-heren.

Voor vragen en informatie over het nieuwe centrum kunt u contact opnemen met Arjan de Groot, coördinator Welzijn op 0186-693122 of per email: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.