Thema avond “De 4 stappen tot meer klanten via online marketing voor zzp-ers, horeca, reatail en mkb bedrijven”

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

U krijgt waarschijnlijk dagelijks e-mails toegestuurd van bedrijven die hun diensten aanbieden.  

Eerst zal ik mezelf even voorstellen:
 
Mijn naam is Jan Korbijn, 51 jaar oud, getrouwd en vader van 3 kinderen in de leeftijd van 21, 20 en  jaar. Ik woon al bijna 51 jaar in Numansdorp, ben actief als coördinator mini pupillen bij voetbalvereniging N.S.V.V. én voor 5 andere voetbalverenigingen in de Hoeksche Waard.

Inmiddels ben ik alweer zo’n 25 jaar werkzaam in verschillende verkoopgerelateerde functies en sinds augustus 2016 bezig met Komerce als dienstverlening voor horeca-, retail- en MKB-bedrijven.
 
De doelstelling van Komerce is om uw verlengstuk te zijn bij veel vraagstukken die er zijn op het gebied van websites, webshops en reclameacties via social media. Inmiddels hebben wij als Komerce meerdere gratis thema-avonden georganiseerd voor eerder genoemde bedrijven, waarbij kennisoverdracht wordt aangeboden op alle thema’s op dit gebied.
 
De onderwerpen van deze thema-avonden waren/zijn:

  • website/webshop
  • reclameacties via social media
  • strategie

Door het toepassen van een strategisch social media reclametraject vergroot u uw klantenbestand en mede hierdoor óók zéér zeker uw omzet.
 
Dinsdagavond 28 februari van 20.00 tot 21.45 uur organiseren wij vanaf 20.00 uur wederom een gratis kennismakingsavond. De locatie in Numansdorp zal nog worden doorgegeven. Van bezoekers van eerdere avonden krijgen wij zeer positieve terugkoppeling op onze thema-avonden. .

 
Aangezien ik graag wil weten hoeveel bezoekers ik 28 februari mag verwelkomen kunt u reageren door middel van het invullen van het contactformulier op onze Komerce website (https://komerce.nl/kennismakingsavond/), 
 
Indien u kennissen heeft die ook geïnteresseerd zijn, dan kunnen deze zich vanzelfsprekend ook aanmelden.

Uiterlijk 21 februari zou ik u inschrijving willen ontvangen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren