Jubileumconcert “Gemeentekoor Inspiration” in de Eendrachtskerk te Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

ZUID-BEIJERLAND – Dit jaar bestaat “Gemeentekoor Inspiration” uit Zuid-Beijerland 20 jaar. Ter gelegenheid daarvan geven wij op zaterdag 8 april om 20.00 uur in de Eendrachtskerk te Zuid-Beijerland een Jubileumconcert.      

Even iets over ons koor:

In 1997 werd er in onze gemeente een black gospelworkshop georganiseerd. Veel gemeenteleden hebben daaraan meegedaan en vonden het zingen zo leuk dat er een koor werd opgericht: INSPIRATION. U wordt deze avond meegenomen in een “reis door de tijd”. Een mooi programma met liederen uit van de afgelopen 20 jaar en stukken uit een paar musicals zoals Exaltation, All Hail King Jesus en Jesus The One And Only. Het koor treed regelmatig op in speciale kerkdiensten, zoals de Kerstnachtdienst, een Paas of Pinksterdienst en andere speciale diensten. Sinds een paar jaar brengen we met kerst  een kerstconcert volgens de Engelse koortraditie “A Festival of Nine Lessons and Carols”. Maar ook hebben we op uitnodiging van de gemeente Korendijk mogen zingen tijdens de herdenkingsdienst van de watersnoodramp en de herdenkingsdienst 70 jaar bevrijding.

Er zijn gratis toegangskaarten te verkrijgen bij Albert Hein in Zuid-Beijerland en bij alle koorleden. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via: 0630846289. De kerk is geopend om 19.30 uur. Aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.