Geactualiseerd kaartbeeld van vernieuwde fietspanelen nu ook in gedrukte vorm!

0
222

Cito-plan is vorig jaar gestart met het vervangen van de plattegronden op de fietsknooppunt-panelen in diverse regio’s. Van onderstaande regio’s verschijnen vanaf 14 april de eerste uitgaven van een handzame serie fietskaarten op A2-formaat.

  • – Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Drechtsteden
  • Haaglanden, Midden-Delfland
  • Hoeksche Waard, Voorne-Putten/Rozenburg
  • Krimpenerwaard, Reeuwijkse Plassen
  • Laag Holland, IJmond
  • Rotterdam

Deze fietskaarten onderscheiden zich van alle andere fietskaarten; het kaartbeeld is namelijk exact hetzelfde als in de fietspanelen langs de knooppunt-routes, herkenbaar voor de gebruiker dus!
Daarnaast zijn het de enige kaarten die zijn bijgewerkt met de laatst gewijzigde fietsknooppunt-netwerken.Verder bevatten de kaarten de afstanden tussen de knooppunten, Toeristische Overstap Punten (TOP’s), Landelijke Fietsroutes (LF) en andere toeristische informatie. De kaarten zijn tot stand gekomen met medewerking van Provincie en Recreatieschappen.Het formaat van de kaart is 60 x 42 cm en het handzame gevouwen formaat is 10,5 x 15 cm.De schaal van de kaarten is 1:50.000.

De kaart is verkrijgbaar voor € 3,95 via www.citoplan.nl, bij de boekhandel en VVV.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.