Geen afscheidsoverwinning voor Vincent Monster bij Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Wegens aanhoudende blessureperikelen aan zijn knie heeft Vincent Monster besloten op 26-jarige leeftijd een punt te zetten achter zijn aktieve voetbalcarriere. Na zijn pupillentijd bij v.v. Strijen speelde hij bij Feijenoord, Dordrecht, AZ, Heerjansdam en Smitshoek om de laatste 2 jaar af te bouwen bij de club waar het allemaal begon. Het officiele afscheid zal binnenkort plaatsvinden.

De Strijense kanaries konden hem echter geen overwinning aanbieden in de laatste competitiewedstrijd tegen BVCB, die met 0-5 verloren ging en waardoor Strijen als 8e eindigde met 37 punten uit 26 wedstrijden na een seizoen dat zich kenmerkte door een moeilijk begin, een sterke tussensprint na de winterstop en een tegenvallend einde van de competitie.

Ook in de eerste helft tegen BVCB toonde Strijen zich van de goede zijde en hadden via Colin van der Berg en Aaron Peres Maria mogelijkheden om de score te openen en onder aanvoering van de sterke Alwin van der Werff was het middenveld in Strijense handen, maar doelpunten leverde dit niet op. Na de rust kwam BVCB sterk uit de kleedkamer en werd Strijen overlopen. Nadat eerst nog doelman Jordy Hofman met een knappe redding Evan Blom van scoren afhield was het in de 54e minuut raak door Christiaan Hartmans. 10 minuten later mocht Evan Blom vrij oprukken en scoren en in de 70e minuut soleerde Yousif de Cock naar de 0-3 voorsprong. Wederom Evan Blom noteerde de 0-4 in de 81e minuut en het mooiste doelpunt viel in de 87e minuut toen Ethan Scheimann een afgeslagen bal op zijn pantoffel nam en vanaf 25 meter met een prachtige boog over de Strijen-keeper Jordy Hofman in het doel deponeerde: 0-5.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.