Schaapscheerderfeest bij Kinderboerderij de Boezemvriend

237

OUD-BEIJERLAND – Het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van Kinderboerderij de Boezemvriend vind dit jaar plaats op zaterdag 27 mei.

Er is weer genoeg te doen en te beleven. Uiteraard worden de schapen ontdaan van hun wollige winterjas. Er zullen demonstraties te zien zijn van dog frisbee, stoelen matten en mandenvlechten. Er is een imker aanwezig en diverse leuke kramen. Kinderen kunnen leuke spelletjes doen en ze kunnen zich laten schminken, dit tegen een kleine vergoeding. De warme bakker bakt ter plekke de heerlijkste bolussen, aardbeienschelpjes en nog veel meer. Een patatje met een snack is ook verkrijgbaar.

Kinderboerderij de Boezemvriend is gevestigd aan de Boezemsingel 5 in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.