Column: Een uurtje in de stoel

Jacqueline
2 Min Read

Zijn er  die dingen die je nooit, maar dan ook nooit zult laten????   Dan heb ik het niet over karaktertrekjes lieve lezers… , maar over geld uitgeven voor iets wat je zelf zo graag wilt hebben of doen. Ik ga direct voorbeelden verzinnen, zoals merkkleding, parfum, tassen of schoenen voor de dames. Voor de heren gadgets, alles wat met de auto/motor/boot te maken heeft of de zaterdagmiddag-pilsjes bij de voetbal…… vergeet niet de hobby’s of verzamelingen, van simpel goedkoop tot gruwelijk duur, voor anderen misschien raar of onbegrijpelijk, maar voor jezelf gewoon geluk…..

Ik heb er ook een aantal, en in deze column wil ik er eentje speciale aandacht geven:

Een uurtje in de stoel…..

van de schoonheidsspecialiste!

Zo heerlijk, goed voor je huid en je geest (want ontspannend!) Voor iedereen, jong en oud, vrouw en man! Ja, mannen…..het is 2017 en mannen kunnen gewoon naar de schoonheidsspecialiste!!!!!

Verzorging in de breedste zin van het woord, schoonmaken, oneffenheden wegwerken , een kleine massage, waarna een maskertje zorgt voor een moment van rust. Deze columniste valt dan altijd heerlijk in slaap op die stoel, heb mijn schoonheidsspecialiste gelukkig nog nooit over snurken horen klagen….. En tenslotte kan je kiezen voor wat make-up, zodat je als herboren weer naar buiten stapt!

Financieel, tja, ik zei het al… sommige dingen moet je doen, het valt reuze mee hoor. Net wat er moet gebeuren J

Ik zeg: Google en Geniet !


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
door Jacqueline
Volg
Jacqueline is al kersverse Hoeksche Waardse vaste columniste van Hoeksch Nieuws
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren