Kokkerel – aardappelen en uien

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HEINENOORD – Woensdag 12 juli organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met restaurant ’t Land van Wale en landbouwbedrijf H.K. Biesheuvel de vierde editie van Kokkerel! Samen met deze lokale leverancier organiseren we een middag in het teken van aardappelen en uien.

Om 14:00 verzamelen we jongerencentrum Joeno, Tienvoet 2a in Heinenoord. We gaan als eerst kijken hoe de producten groeien. Daarna lopen we richting de boerderij waar we een rondleiding krijgen en gaan kijken bij de opslag en machines. Uiteraard gaan jullie ook weer iets lekker maken van de producten. Rond 16:00 is de middag afgelopen.  

Inschrijven kan vrijdag 7 juli en is verplicht! Stuur een mail naar [email protected] met daarin de voor- en achternaam van de deelnemer, de leeftijd en telefoonnummer. Mocht uw kind een dieet/allergie hebben dan horen wij dat ook graag. Kijk voor alle informatie en andere activiteiten op www.jonghoekschewaard.nl of bel naar 088-7308967.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.