​Afscheid van groep 8 de Schelf in ‘s-Gravendeel 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘ S-GRAVENDEEL – Niet te filmen! Zo luidt de musical die groep 8 van O.B.S de Schelf heeft opgevoerd.
Om 19:30 druppelen de ouders binnen. Bij binnenkomst krijgt elke gast een alcoholvrije cocktail aangeboden. Deze cocktail bestaat uit vruchtensap met een cocktailprikker met druif. Wanneer de gasten zitten, gaat om 20:00 de musical beginnen. Wat doen ze het geweldig! Iedereen kent zijn of haar teksten uit zijn hoofd. Het is een genot om te zien hoe de kinderen van groep 8 en juf Karin samen dit voor elkaar hebben gebokst. 

Wanneer de musical eindigt komt er nog een mooi en ontroerend eindlied, waarbij veel ouders moesten slikken en een traantje moesten wegpinken. Niet alleen de leerlingen laten hun zangtalenten horen, ook de meesters en juffen laten hun stem horen in een afscheidslied.

Als klap op de vuurpijl, laat meester Ron (directeur) elke leerling naar voren komen om een certificaat en een boek van hun schooltijd te ontvangen. De kinderen van groep 8 hielden het zelf ook niet droog en werden er onder de leerlingen flink wat tranen gevloeid.

Zo gaat er een nieuwe fase in, van lagere school leerling naar middelbare leerling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.