Geslaagde scootmobieldag in Piershil

144

PIERSHIL – Op donderdag 6 juli jl. werd in het gemeentehuis van Korendijk een trainingsdag voor scootmobiel bezitters georganiseerd door de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente Korendijk. 12 Personen hebben meegedaan.

De dag begon met een theorie presentatie van de verkeersregels toegespitst op de scootmobiel. Na een gezamenlijke lunch werd een behendigheidsparcours op de scootmobiel gereden. Daarna volgde een route door Piershil onder leiding van een ritbegeleider van Veilig Verkeer Nederland. Ook bestond de mogelijkheid om de scootmobiel op eventuele gebreken te laten nakijken door een leverancier van scootmobielen. Aan het eind van deze leerzame dag kregen alle deelnemers een certificaat waarna een ieder voldaan huiswaarts keerde.