Jamsessie met toegift in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Yes, de zomervakantie is eindelijk aangebroken! Voor de thuisblijvers en muziekliefhebbers organiseert het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard een Jamsessie in jongerencentrum Question. De ideale manier voor muzikanten om hun creativiteit te laten zien en horen. Gevorderde en beginnende muzikanten zijn van harte welkom.

In het centrum staat een backline waar je van gebruik kan maken en buiten kan er akoestisch gespeeld worden. De deuren gaan om 18:00 open en iedereen is van harte welkom. Er worden buiten hamburgers gebakken die voor een kleine vergoeding te koop zijn en later op de avond gaat de vuurkorf aan. De jamsessie duurt tot 21:00. Van 21:00 tot 22:00 geeft Almost Extinct een toegift. Zij zullen het laatste uur knallen met ware punk muziek.

Meedoen en/of luisteren bij de Q-jamsessie is gratis. Vragen? Neem contact op via 088-7308967 of stuur een mail naar [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.