Verhalen komen in Oud-Beijerland tot leven met de Kamishibai!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Speciaal voor (groot)ouders en hun (klein)kindje organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen met Kamishibai. Met dit vertelkastje komen verhalen tot leven!

De Kamishibai is een Japans vertelkastje, dat in een handomdraai wordt omgetoverd tot een soort verhalenkast, waarin vertelplaten van prentenboeken worden getoond. Dreumesen en peuters met hun ouders kunnen komen kijken naar de grote, kleurrijke platen en luisteren naar het bijbehorende verhaal, dat voorgelezen wordt door een bibliotheekmedewerker.

De bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en locatie:

– 2 augustus, van 10.00 tot 10.45 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren