Meld een Oud-Beijerlandse Held!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Kent u iemand van 6 tot 23 jaar die een bijzondere prestatie heeft geleverd voor anderen óf voor Oud-Beijerland? Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen, een heldendaad te verrichten of een mooi initiatief te bedenken dat Oud-Beijerland op de kaart zet? Zet deze Oud-Beijerlandse topper in het zonnetje en nomineer hem/haar voor een Jeugdlintje!

Het Jeugdlintje is een blijk van waardering voor onze jeugdige vrijwilligers. Waardering voor wát zij doen, maar ook omdat zij een voorbeeld zijn voor anderen.

Iedereen kan een kind of jongere voordragen voor een Jeugdlintje. Ook een vereniging, kerk, school of familielid. U kunt iemand aanmelden door het aanmeldformulier te downloaden op onderstaande pagina. Let op: aanmelden kan tot 1 oktober 2017.

Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen. Tijdens een bijzonder, officieel moment in november worden de lintjes uitgereikt.

https://www.ishw.nl/…/producte…/product/jeugdlintje_994.html


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren