Ace & Love moedigen tenniskids aan bij TV Puttershoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Puttershoek – Tenniskids-mascottes Ace & Love bezoeken op zondag 24 september 2017 Tennisvereniging Puttershoek (TVP). Op het tenniscomplex van TVP zullen ze ongeveer 70 kinderen van tennisverenigingen uit de regio aanmoedigen tijdens de World Tour.

 Ace & Love bezoeken 9 clubs tijdens de World Tour 

De Tenniskids-mascottes bezoeken dit najaar 9 clubs in Nederland tijdens de World Tour. Clubs konden een bezoek winnen door een leuke zomerse tenniskidsfoto te plaatsen op de Tenniskids-facebookpagina van de KNLTB. Tennisvereniging Puttershoek is één van de winnaars van deze Ace & Love actie. 

Op 24 september 2017 komen Ace & Love naar het tennispark van TVP tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas. Zo’n 70 tenniskids van 11 tennisverenigingen uit de regio spelen die ochtend korte wedstrijdjes tijdens de World Tour. De wedstrijdjes starten om 9.30 uur. Ace & Love komen de tenniskids vanaf ongeveer 10.45 uur aanmoedigen. Na afloop van de wedstrijdjes kunnen de tenniskids nog op de foto met Ace &Love. 

Tenniskids en World Tour 

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. De kleuren rood, oranje en groen vormen de basis van de opbouw van Tenniskids. De jongste kinderen starten in Rood op een kleine (kwart) tennisbaan met zachte rode tennisballen. In de andere kleuren wordt de baan groter en de bal steeds iets zwaarder. Via de kleuren Oranje en Groen werken de kinderen t/m 12 jaar toe naar het spelen op een hele tennisbaan met normale gele tennisballen. Spelenderwijs leren ze in alle fasen al snel korte wedstrijdjes spelen. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. 

Bij de verschillende kleuren hoort ook een gevarieerd wedstrijdaanbod, de World Tour (Rood en Oranje) en de Groene competitie. Elke speeldag van de World Tour staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 20.000 kinderen doen al mee aan de World Tour en Groene competitie. 

Kennismaken met Tenniskids? 

TVP is een Tenniskids vereniging en biedt activiteiten aan in alle fasen Rood, Oranje, Groen en Geel. Kinderen die een keer kennis willen maken met tenniskids zijn van harte welkom om een keer gratis deel te nemen aan een van de activiteiten. De vereniging heeft nu een mooie actie om lid te worden t/m eind 2018. Nieuwe jeugdleden kunnen bovendien tot 1 januari 2018 maximaal € 50 van de contributie terugkrijgen van de gemeente Binnenmaas. Meer informatie over de tenniskidsactiviteiten, het lidmaatschap en de stimuleringsregeling van de gemeente Binnenmaas is te vinden op de website van TVP: www.tvputtershoek.nl. 

Algemene informatie 

Tennisvereniging Puttershoek heeft bijna 400 leden en speelt sinds 2008 op een prachtige accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte ‘all-weather’ Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met bijna 75 jeugdleden. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren