Fietspad langs de Groeneweg (N217) Oud-Beijerland tot 1 november afgesloten

843

OUD-BEIJERLAND – Van woensdag 20 september tot woensdag 1 november 2017 kunnen fietsers geen gebruik maken van het fietspad langs de Groeneweg (N217). Fietsers worden omgeleid door de Rembrandtstraat. Ter plaatse wordt de omleiding met borden aangegeven.

De omleiding is nodig, omdat bouwverkeer het fietspad meerdere malen per dag kruist wanneer zij sloopafval en grond vervoeren vanaf de bouwplaats van de Egmontshof naar de Groeneweg (N217). Dit doen zij via de dam die langs de Groeneweg in het water ligt. De dam is destijds aangelegd om zoveel mogelijk sloop- en bouwverkeer uit de omliggende woonwijk te houden.

De omleiding duurt tot 1 november 2017.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.