Heinenoord Live festival in Heinenoord op zaterdag 23 september

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HEINENOORD – Op zaterdag 23 september organiseert Oranjevereniging Nederland en Oranje voor een vierde keer het festival Heinenoord Live. Het beloofd weer een groot feest te worden met maar liefst 7 bands en diverse optredens van de streetdance uit Heinenoord.

Het feest gaat weer plaats vinden in een tent. Dankzij de nieuwe bestrating op de parkeerplaats zal er dit jaar een dansvloer zijn, waar een ieder zijn voetjes van de vloer kan gooien. Restaurant ’t Land van Wale is aanwezig voor een lekker maaltijd. Kortom het beloofd weer een feest te gaan worden, die u niet wilt missen!

Het festival begint om 16:30 met een optreden van Mashmerize. Om 22:30 sluit Lonely Hearts Club Band het feest af. Naast Mashmerize en Lonely Hearts Club Band, staan de volgende bands op het programma: Chasin’ Blues, Dinah Moe Humm, Loosetights, 49 minutes en Woodwind.  Deze bands staan samen garant voor een zeer gevarieerd aanbod van muziek stijlen. Al met al een programma voor alle leeftijden en liefhebbers van de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Heinenoord Live wordt georganiseerd op de parkeerplaats tegenover Sporthal de Tienvoet. Toegang tot het festival is geheel gratis. In en om de tent wordt met munten betaald die aan de kassa te verkrijgen zijn. Let op er is GEEN pinautomaat aanwezig. Bij de muntverkoop zijn ook bandjes te verkrijgen voor jongeren die 18 jaar of ouder zijn.

Kijk op www.nederlandenoranje.nl voor de line-up, contactgegevens en meer informatie over het festival en de vereniging.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.