SGP raadsleden in Cromstrijen, Ad Herweijer en Jaap Oudeman, dienen ontslag in

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Numansdorp – Op vrijdag 15 september 2017 hebben Ad Herweijer en Jaap Oudeman beiden hun ontslagbrief ingediend bij de voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Cromstrijen, burgemeester J.J. Luteijn en dienen de raadsperiode tot november 2018 dus niet uit.

Ad Herweijer is namens de SGP Cromstrijen 7 jaar actief geweest in de gemeenteraad en 8,5 jaar in het college als wethouder. Ad is genoodzaakt zijn politieke werk neer te leggen wegens gezondheidsomstandigheden en heeft daarom zijn ontslag ingediend per 1 oktober 2017. Jaap Oudeman is namens de SGP Cromstrijen 14,5 jaar actief geweest in de gemeenteraad en was tevens fractievoorzitter van de SGP fractie Cromstrijen.

Jaap is genoodzaakt zijn politieke werk neer te leggen omdat politiek, werk en gezin agendatechnisch steeds moeilijker zijn te combineren. Om meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin heeft Jaap zijn ontslag ingediend per 1 januari 2018. De plaats van Ad Herweijer zal worden ingevuld door Gerjan Neele, commissielid voor de SGP in de commissie Maatschappelijke Zaken.

De plaats van Jaap Oudeman zal worden ingevuld door Hans Seip, commissielid voor de SGP in de twee commissies Algemene en Bestuurlijke Zaken alsmede Ruimtelijke en Beheerszaken. De fractie en het bestuur van de SGP afdeling Cromstrijen bedanken Ad en Jaap voor hun jarenlange inzet voor de lokale politiek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren