Ace & Love bezoeken World Tour bij Tennis Vereniging Puttershoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

PUTTERSHOEK – Ace & Love bezochten zondag 24 september het tenniscomplex van Tennisvereniging Puttershoek (TVP). De Tenniskids-mascottes kwamen ongeveer 70 kinderen van tennisverenigingen uit de Hoeksche Waard en omstreken aanmoedigen tijdens de World Tour. 

 Warming up, wedstrijdjes spelen en klaar voor de komst van Ace & Love 

In alle vroegte kwamen zo’n 70 tenniskids van 11 tennisverenigingen uit de regio met ouders en opa’s en oma’s naar het tennispark van TVP. Maar liefts 3 afdelingen uit categorie Rood van de World Tour kwamen speciaal voor het bezoek van de Tenniskids-mascottes Ace & Love. Om 9.30 uur speelden de tenniskids een spelletje tikkertje als warming up. Sommige kinderen konden zo de zenuwen de baas worden. Na het indelen van de tenniskids in team Ace en team Love startten de eerste wedstrijdjes. Na drie kwartier stond er fruit en wat drinken klaar zodat de tenniskids de dorst konden lessen. Na de pauze keken de kinderen reikhalzend uit naar de komst van Ace & Love. De mascottes zouden de kids tijdens hun wedstrijdjes komen aanmoedigen.

Cooling down en op de foto met Ace & Love 

Vanaf 11.00 uur moedigden Ace & Love de tenniskids aan tijdens de wedstrijdjes. De eerste kids gingen al snel met hun favoriete mascottes op de foto. Aan het einde van de ochtend verzamelden alle tenniskids op het ‘centre court’ van het tennispark van TVP. De tenniskids toonden op de groepsfoto met Ace & Love trots hun medaille, als herinnering aan het bezoek. Tot slot speelden Ace & Love nog een aantal spelletjes met de kinderen als cooling down. Na afloop van het programma konden alle kinderen nog één voor één met de tenniskids mascottes op de foto. 

Kennismaken met Tenniskids? 25 oktober Tenniskidsmiddag Rood & Oranje 

TVP is een Tenniskids vereniging en biedt activiteiten aan in alle fasen Rood, Oranje, Groen en Geel. Kinderen die een keer kennis willen maken met tenniskids zijn van harte welkom om een keer gratis deel te nemen aan een van de activiteiten. De vereniging heeft nu een mooie actie om lid te worden t/m eind 2018. Nieuwe jeugdleden kunnen bovendien tot 1 januari 2018 maximaal € 50 van de contributie terugkrijgen van de gemeente Binnenmaas. Meer informatie over de tenniskidsactiviteiten, het lidmaatschap en de stimuleringsregeling van de gemeente Binnenmaas is te vinden op de website van TVP. 

Kinderen die een keer kennis willen maken met Tenniskids zijn van harte welkom op de eerstvolgende Tenniskidsmiddag Rood & Oranje bij Tennisvereniging Puttershoek op woensdag 25 oktober 2017 van 14.00 tot 15.30 uur. De kinderen kunnen dan gratis een keer meedoen en de sfeer proeven bij de tennisvereniging. De vereniging heeft tennisrackets en ballen beschikbaar. Het is voldoende als de kinderen in sportkleding komen. 

Algemene informatie 

Tennisvereniging Puttershoek heeft bijna 400 leden en speelt sinds 2008 op een prachtige accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte ‘all-weather’ Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor de jeugd. De vereniging heeft een jeugdafdeling met bijna 75 jeugdleden. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”127″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.