Provincie Zuid-Holland legt drempels aan ter hoogte van Kruising Volgerlandseweg ( N487 ) in Numansdorp na vele ongelukken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – De provincie Zuid-Holland legt tussen maandag 9 oktober 20.00 uur en dinsdag 10 oktober 06.00 uur drempels aan op de N487 (Provincialeweg) ter hoogte van de kruising met de Volgerlandseweg in Numansdorp, gemeente Cromstrijen. Gedurende de werkzaamheden blijft er één rijstrook beschikbaar voor doorgaand verkeer.

Verkeersveiligheid

De N487 loopt van de kruising N488/Rijksstraatweg (Middelsluis) tot afrit 22 van de A29 (Numansdorp). In kort tijdsbestek hebben er meerdere ongevallen plaatsgevonden op de kruising met de Volgerlandseweg.Ter verbetering van de verkeersveiligheid is besloten om de maximumsnelheid te verlagen naar 50km/u. Ter ondersteuning van deze snelheidsmaatregel worden drempels aangelegd. In verband met hulpdiensten en de aanwezigheid van een buslijn wordt de bovenzijde van de drempel afgevlakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.