Politie in de buurt: Martin Bokschoten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Overal in Nederland zetten politiemensen zich op verschillende manieren in voor de veiligheid. Hulpverlenen, handhaven en opsporen. We zijn er altijd. 24 uur per dag, zeven dagen per week. In de serie ‘Politie in de buurt’ laten we zien hoe politieagenten in contact staan met inwoners van hun wijk. Zichtbaar, bereikbaar en aanwezig zijn; dat is waar we naar streven. Om dit kracht bij te zetten, ontstaan binnen de teams allerlei initiatieven om nog dichter bij de inwoners te staan.

In deze eerste aflevering wijkagent Martin. Hij heeft een bijzondere manier om over de vloer te komen bij de senioren in zijn wijk. Zij horen tot een kwetsbare groep als het gaat om criminaliteit, denk dan bijvoorbeeld aan oplichting en babbeltrucs. Inmiddels heeft Martin al flink wat bezoekjes aan senioren gebracht. De eerst reacties zijn positief. De bewoners zijn zich bewust van de gevaren, leren hun wijkagent kennen en weten waarvoor en hoe zij hem kunnen bereiken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.