Nieuwe adverteerder: Bloem &Zo.. Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Bloem &Zo.. Strijen op Hoeksch Nieuws en Strijen Info. Ook adverteren op onze site’s ? Klik hier.

Bloem &zo..Strijen is een moderne, eigentijdse bloemenwinkel met een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment. Met een flinke dosis ervaring en creativiteit ‘in huis’ zorgt Bloem &zo..Strijen, onder leiding van eigenaresse Ingrid Blinksma, dat uw opdracht goed en verzorgd wordt uitgevoerd.

Rouwbloemwerk

Als iemand overlijdt, wilt u op gepaste wijze afscheid nemen. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden. Als leidraad hebben wij boeken met smaakvolle arrangementen.
We hopen dat we u daarmee een zorg uit handen kunnen nemen en aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen.

Bruidsbloemwerk

Ja, ik wil!
Een mooi dag, compleet met mooie kleding, fijne gasten en natuurlijk feestelijke bloemen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden als bruidsboeket, corsages en bloemarrangementen. Hiervoor hebben wij diverse boeken tot onze beschikking. Eigen suggesties zijn natuurlijk van harte welkom.

Lampe Berger

Lampe Berger is een katalytische geurlamp die de omgevingslucht zuivert en tevens ook parfumeert. De Lampe Berger haalt alle onaangename luchtjes uit de woonomgeving weg zoals kookluchten, sigarettenrook en geuren van huisdieren. De Lampe Berger zorgt voor een schonere lucht. Tevens verspreid de Lampe Berger een heerlijke parfum in uw huis.

Bloem &zo..Strijen is uw premiumdealer van Lampe Berger in de Hoeksche Waard en omstreken.

Bij Bloem &zo..Strijen vind u een groot assortiment vloeistoffen, stijlvolle branders en lonten/ stenen voor de Lampe Berger en is als premiumdealer van Lampe Berger het grootste verkooppunt van het volledige Lampe Berger assortiment in de Hoeksche Waard en omstreken.

 

Bloem &Zo.. Strijen
Bloem &Zo.. Strijen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.