Open dag in het nieuwe onderkomen van de Historische Vereniging ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – De Historische Vereniging van ‘s-Gravendeel is verhuisd naar het Nestpad 6 (naast het NLS gebouw). Iedereen die dat wil mag een kijkje komen nemen tijdens de open dag op zaterdag 4 november 2017 van 10.00 tot 15.00 uur.

Getoond wordt een fotopresentatie van de verbouwing van het voormalige Oranjemuseum tot home voor de Historische Vereniging, alsmede over de verhuizing en de inrichting van het archief.

Wie met vragen zit over de geschiedenis van ‘s-Gravendeel, kan in de nieuwe behuizing terecht. Sinds de vereniging in 1994 is opgericht, is er veel aan informatie verzameld, zoals gegevens over de oorlog en de watersnood, informatie over kerken, afschriften van akten van de burgerlijke stand en verder veel gegevens over ’s-Gravendeelse families.

Voor jongelui die een werkstuk, een spreekbeurt of presentatie willen maken over hun eigen dorp ‘s-Gravendeel zijn er interessante onderwerpen te vinden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.