BeslisBonus tot € 2.300,- bij Auto Indumij

Profiteer nog tot 16 november aanstaande!

0
209

Dordrecht – Tot en met 16 november aanstaande profiteer je bij Auto Indumij van een BeslisBonus die kan oplopen tot wel € 2.300,-

Ikwileentwingo.nl

De sportieve Renault Twingo is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Alleen bij Auto Indumij is deze populaire compacte Renault in de complete Life-uitvoering al verkrijgbaar vanaf € 9.850,- rijklaar. De Collection-uitvoering met onder andere airco en een uitgebreid audiosysteem heeft een meerprijs van slechts € 1.100,- en is rijklaar te leveren voor € 10.950,- De Collection uitvoering is uit voorraad te leveren en dus kun je nog dit jaar met je nieuwe auto de weg op! Wil je nóg meer luxe? De overcomplete Twingo Limited rijd je vanaf 11.450 euro. Inclusief lichtmetalen velgen, privacy glass en parkeersensoren in de achterbumper. Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileentwingo.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.

Ikwileenclio.nl

Clio liefhebbers opgelet! Tijdens de BeslisBonus actiedagen kun je al een nieuwe Clio rijden vanaf € 13.250,- rijklaar. Je krijgt daarvoor de sportieve Life uitvoering. Liever een airco en een navigatiesysteem? Kies dan voor de complete Clio Zen. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan via www.ikwileenclio.nl Raak verrast door de hoge inruilwaarde voor je huidige auto en bezoek voor 16 november aanstaande één van de Auto Indumij showrooms.

Ikwileencaptur.nl

Ook de Captur staat tijdens de BeslisBonis actiedagen extra in het zonnetje. De populaire crossover van Renault kan rekenen op grote belangstelling in de showrooms van Auto Indumij. Tijdelijk is hij al verkrijgbaar vanaf € 16.690,- rijklaar. Wil je de een superluxe luxe variant met Full LED koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen en een uitgebreid navigatie en multimediasysteem? Kies dan voor de Captur Intens en rijd weg vanaf € 20.590,- inclusief BeslisBonus van € 2.300,- Ga naar www.ikwileencaptur.nl en stel jouw ideale Captur samen.

Bekijk al onze acties ook op www.renault-indumij.nl/Beslisbonus


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.