Samen vooruit: Veenhof en Flynth bundelen krachten

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Ben Veenhof en Fop van der Sluis
Ben Veenhof en Fop van der Sluis

REGIO – Samen kansen grijpen in de regio Rotterdam! Vanuit deze gedachte vindt de fusie plaats tussen accountant en belastingadviseur Veenhof en Flynth adviseurs en accountants. De klanten van beide partijen gaan hier snel de vruchten van plukken. Zeker in een regio die economisch volop in ontwikkeling is.

Eigenaar Ben Veenhof heeft een sterk netwerk in de regio Rotterdam, terwijl Flynth een groot landelijk netwerk combineert met veel specialistische branche- en vakkennis. De fusie is officieel vanaf 1 oktober. Een kruisbestuiving waarvan Veenhof en de regiodirecteur van Flynth Fop van der Sluis veel verwachten.

Waarom een fusie?

Veenhof is al meer dan tien jaar met zijn kantoor vanuit Oud-Beijerland actief. Hij zocht een betrouwbare partner om zijn klanten nog beter bij te staan in hun groei en ambities. Veenhof: “Die partner werd Flynth. Ze zijn vanuit hun vestiging in Ridderkerk actief in de regio en staan open voor mooie groeikansen. Ik sprak hierover met Fop. Samen kwamen we al snel tot de conclusie dat één plus één in ons geval drie is.” De klanten van Veenhof gaan over naar Flynth en worden ondersteund vanuit de Flynth-vestiging in Ridderkerk. Ze houden Ben Veenhof als hun vertrouwde contactpersoon.

Samen kansen grijpen

De economische groei in Rotterdam en omgeving is goed merkbaar in de haven, de stad en de omliggende gebieden. Dit biedt mooie ondernemerskansen die je het beste samen kunt grijpen. Van der Sluis: “Bij Flynth hebben we hiervoor alle expertise onder één dak. Van accountants en fiscalisten tot juristen, audit- en hr-specialisten, bedrijfs-en subsidieadviseurs. Veel van onze klanten zijn actief in het mkb, waaronder de transport- en logistieksector en de bouw. Zij doen veel zaken in het buitenland met complexe btw- en andere fiscale vraagstukken. Bij ons op kantoor werkt Rob Zevenbergen. Hij is een van de beste internationale btw-experts van Nederland.”

Veel regionale ondernemers zoeken een geschikte bedrijfsruimte of -locatie. Hiervoor worden er nieuwe bedrijventerreinen ontwikkeld, terwijl er ook leegstand is. Van der Sluis: “Het is daarom belangrijk om goed te kijken wat de wensen en ambities van de ondernemer zijn. Binnen Flynth werken we hiervoor samen met de experts van ons dochterbedrijf Rombou. Als vastgoedspecialisten levert Rombou expertise op gebieden als ruimtelijke ontwikkeling en bouwzaken. Samen liggen er mooie kansen in het verschiet!”

Klant centraal

Zodra de inkt van het contract droog was, heeft Veenhof zijn klanten persoonlijk gebeld en over de fusie verteld. “Dat vind ik belangrijk. Zeker omdat er voor onze klanten niets verandert. Alle afspraken en tarieven blijven hetzelfde. Wel hebben ze nu ook het netwerk, de expertise en de deskundigheid van de Flynth-medewerkers binnen handbereik. Het coöperatieve gedachtegoed van Flynth spreekt mij persoonlijk erg aan. Zo blijft het persoonlijke en lokale gevoel gewaarborgd.”

Voor de Flynth-vestiging in Ridderkerk is de fusie een welkome versterking van het netwerk en de regionale activiteiten. Van der Sluis: “We staan altijd open voor dit soort mooie kansen. De klanten van Veenhof passen goed bij ons. Het zijn echte mkb’ers die middenin de maatschappij staan en veelal uit onze regio komen. Verder is Ben een echte ondernemer die een goed zakelijk netwerk heeft, waar wij allemaal ons voordeel mee gaan doen. Hij kent de regio en weet wat er speelt. Samen zetten we de verdubbelaar in!”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.