De ronde van de Hoeksche Waard in het gemeentehuis van Strijen

139

STRIJEN – Dit keer geen wielerwedstrijd door de Hoeksche Waard, maar een expositie van Cees Mudde in het gemeentehuis van Strijen. In een vijftiental schilderijen maakt hij een rondgang door de Hoeksche Waard.

Te zien zijn kenmerkende dorps-/stadsgezichten en de landschappen die de Hoeksche Waard zo typeren, met het Oudeland van Strijen als stralend middelpunt.

Mudde is geen onbekende in de Hoeksche Waard. Van 2010 tot 2014 vertoefde hij regelmatig bij zijn levenspartner, tevens ook kunstenares, Jeanet Benne in de Hoeksche Waard. Dat resulteerde in een 40-tal schilderijen en vele exposities, onder meer in het Museum van Strijen en het Rien Poortvliet Museum op Tiengemeten.

De expositie op de begane vloer in het gemeentehuis van Strijen is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en duurt tot 29 december 2017.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.