Rijnmond Hoogvliet Sport wint bij Binnenmaas

3 Min Read
Foto Archief

MAASDAM – Vandaag speelde Binnenmaas een belangrijke wedstrijd om bovenin mee te draaien.De gasten waren Rijnmond HS die op een 3e plaats stond en dus 1 plek hoger dan Binnenmaas.Het verloor eigenlijk op alle punten en Rijnmond HS was deze dag duidelijk in een betere vorm dan Binnenmaas.

In de 8e minuut was er al een grote kans voor de bezoekers, Marvin Bos kon binnen de 16 uit de draai op doel schieten, maar Joey de Jong wist met een knappe redding een tegen goal te voorkomen.In de 15e minuut was het dan toch raak voor de bezoekers, Christian Fontes de Mello wist de bal binnen te schieten uit een 2e bal na een vrijetrap.
Binnenmaas probeerde het wel en kreeg ook echt wel kansen voor de gelijkmaker, maar geen van allen gingen er in. Zo kon Sven Post alleen op de doelman van de gasten af maar Arjan Jongerius wist met zijn voet de gelijkmaker te voorkomen.

In de 2e helft was het speelbeeld niet anders, Binnenmaas probeerde het betere Rijnmond HS bij te houden maar het was iedere keer net niet. De grootste kans van de wedstrijd was voor Johnny Maijers die de bal binnen kon koppen na een voorzet van de rechterkant, maar zijn bal ging net naast.In de 62e minuut werd het zelfs 0-2 voor de bezoekers, het was opnieuw Christian Fontes de Mello die wist te scoren en zo de voorsprong te verdubbelen. Binnenmaas was vandaag een maatje te klein voor zijn tegenstander en moest dan ook buigen in de 86e minuut waar de 0-3 binnen werd geschoten door Marvin Bos die nu eindelijk wist te scoren voor zijn ploeg. Hij had hiervoor al meerdere kansen gekregen, maar wist nu wel de trekker over te halen en dus 0-3.

Binnenmaas speelde vandaag tegen zichzelf en zo werd het ook lastig voor de mannen van Fop Gouman om de punten in huis te houden. Binnenmaas staat nu nog steeds op de 4e plaats maar nu wel met een gat naar boven toe en zal volgende week hard moeten werken om te winnen en minimaal deze plaats te behouden en het verschil met de top 3 te verkleinen.

Volgende week speelt Binnenmaas uit bij NBSVV en zijn er weer nieuwe kansen in de streekderby  voor de 3 punten.