Whatsapp Buurtpreventie nu ook in Nieuwendijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NIEUWENDIJK – Op initiatief van een aantal inwoners van de buurtschap Nieuwendijk is in samenwerking met de buurtvereniging op maandag 20 november door burgemeester Stoop en mevrouw Stolk, in het bijzijn van een aantal buurtbewoners het eerste WhatsApp Buurtpreventiebordje opgehangen aan de lichtmast aan de Nieuwendijk.

De initiatiefnemers hebben een WhatsApp groep aangemaakt met de naam Nieuwendijk BuurtWhatsApp. Inwoners kunnen op deze manier meehelpen om hun buurt veiliger te maken. Zodra men iets verdachts ziet of hoort, zoals (vermoedens van) inbraak, oplichting, vernieling, straatroof, bedreiging of mishandeling dan kan men eenvoudig via deze WhatsApp groep een melding maken. Op die manier is iedereen in de buurt direct op de hoogte.

De Nieuwendijk BuurtWhatsApp is gekoppeld aan de WABP van Goudswaard, Nieuw- en Zuid-Beijerland en Numansdorp en nu is dus ook in het het uiterste puntje van de Hoeksche Waard buurtpreventie doormiddel van WhatsApp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.