Verkeersveiligheid: winst voor iedereen!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard vallen jaarlijks ruim honderd ernstige verkeersslachtoffers, waarvan sommigen het niet overleven. Jaarlijkse maatschappelijke kosten in de regio: ruim 50 miljoen euro!

In de provincie Zuid-Holland zijn er jaarlijks zelfs meer dan 3.000 slachtoffers door verkeersongevallen. Gedrag speelt bij ongeveer 90% van de ongevallen een rol. Bijvoorbeeld bellen of appen onderweg, fietsen zonder verlichting of te hard rijden. Dit is onacceptabel! Alleen samen kunnen wij een punt maken van nul verkeersslachtoffers! Uw bedrijf doet toch ook mee?

Kom naar de regionale verkeersveiligheidsbijeenkomst en ontmoet uw partners in het bedrijfsleven en bij de overheid en uiteenlopende experts. Laat u inspireren en overtuigen dat verkeersveiligheid ook een bedrijfsbelang kan zijn!

Diverse bedrijven in Zuid-Holland gingen u voor. Mourik Holding BV, Baars Transport, Verschoor Reizen, en Transport Service Schelluinen zijn al overtuigd dat verkeersveiligheid winst oplevert voor iedereen en hebben zich aangesloten bij ‘Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers.’ Doe mee!

  • Locatie Dorpshuis Streona, Stockholmplein 6, 3291 TP Strijen
  • Datum Woensdag 29 november, inloop 13.30 uur, aanvang 14.00 uur, einde 19.30 uur
  • Kosten Deelname is gratis en een heerlijk diner is inbegrepen!

Aanmelden > klik op deze link


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.