Kerstmarkt in Westmaas op zaterdag 9 december

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

WESTMAAS – Op zaterdag 9 december a.s. wordt van 16.00 – 21.00 uur de jaarlijkse Kerstmarkt in en rondom de Dorpskerk van Westmaas gehouden. Dan zal ook de grote verlichte kerstboom, die de gemeente Binnenmaas elk jaar in de kernen plaatst, op het kerkplein staan. In de kersttijd wordt ook altijd de Dorpskerk aangelicht. Het kerkplein wordt tijdens de Kerstmarkt verlicht met lampjes.

In die sfeervolle omgeving komen weer diverse kramen te staan waar allerlei waren en artikelen worden aangeboden die te maken hebben met de wintertijd en het naderende kerstfeest, zoals, glühwein en andere bij het seizoen behorende hapjes en drankjes, kerstartikelen en -cadeautjes, enz.

Net als voorgaande jaren is de Dorpskerk open. De kerk zal dan al versierd zijn voor de komende kersttijd en binnen vinden muzikale optredens plaats van het accordeonensemble Marcusmundus uit Rotterdam, de organisten Jaco Schipper en Teun Wols en het jachthoornensemble Polderluid, dat ook buiten op het kerkplein stemmige muziek zal maken. Aan het begin van de kerstmarkt is er, ’s middags van 16.00 tot 18.00 uur, in gebouw De Munnik een speciaal programma voor de kinderen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.