Nieuwe dienstregeling Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee per zondag 10 december

742
Met ingang van zondag 10 december 2017 rijden de bussen van Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee volgens een nieuwe dienstregeling. De vertrektijden van de meeste buslijnen gaan wijzigen. Voor de buslijnen vanuit Rotterdam geldt dat de reistijd iets langer wordt vanwege filevorming op te A29.

Lijn 168 Heinenoord Busstation- Dordrecht
In de middag rijdt lijn 168 niet meer vanaf Dordrecht. De route is in de middag ingekort van ’s-Gravendeel naar Heinenoord Busstation. –Vanuit Dordrecht kan je reizen met lijn 175 naar ’s-Gravendeel om bij ’s-Gravendeel halte ’t Weegje over te stappen op lijn 168. Reizigers kunnen vanuit Dordrecht ook zonder overstap reizen met lijn 166 naar ’s-Gravendeel, Maasdam, Puttershoek en Heinenoord Busstation. In de ochtend rijdt lijn 168 nog wel door naar Dordrecht..

Lijn 167 via Recreatieoord Binnenmaas
Om het recreatieoord Binnenmaas in de zomermaanden beter bereikbaar te maken rijdt van eind april tot begin september lijn 167 Heinenoord Busstation – Strijen via het recreatieoord Binnenmaas. Lijn 167 neemt daarmee halte Mijnsheerenland/Binnenmaas van lijn 164 over. Reizigers vanuit de richting Rotterdam, Oud-Beijerland en Numansdorp hebben bij busstation Heinenoord Busstation aansluiting op lijn 167 van en naar het recreatieoord.

Lijn 135 Ooltgensplaat – Den Bommel – Middelharnis
Op werkdagen na de ochtendspits vertrekt lijn 135 een kwartier eerder. Bij het overstappunt Den Bommel N59 (Schaapsweg) is de aansluiting op R-net lijn 436 daardoor op andere tijden. Met de wijziging krijgen reizigers van en naar Oude-Tonge / Zeeland overdag een goede aansluiting op lijn 135 bij de Schaapsweg. Reizigers vanuit Rotterdam die overstappen op lijn 135 krijgen in de middagspits een ruimere en daarmee betrouwbaardere overstaptijd bij de Schaapsweg.

Lijn 135 Middelharnis – Ooltgensplaat
Lijn 135 rijdt op werkdagen overdag een gewijzigde route. De halte Sommelsdijk Zuid vervalt voor lijn 135. Reizigers die nu gebruik maken van deze halte kunnen bij de halte Middelharnis Gemeentehuis overstappen op R-net lijn 436 naar Sommelsdijk Zuid.

Lijn 604 Ouddorp – Ouddorp
In de middagspits vervallen er 2 ritten tussen Ouddorp Bernhardweg en Ouddorp Oudelandseweg. Reizigers kunnen als alternatief met lijn 104 reizen.

Lijn 639 Ouddorp – Middelharnis
Scholierenlijn 639 Ouddorp – Middelharnis vertrekt in de ochtend op andere tijden. Hierdoor verbetert de aansluiting op de schooltijden in Middelharnis.

Actuele reisinformatie
Op connexxion.nl ziet u nu al wat er voor uw buslijn in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee mogelijk verandert: bijvoorbeeld nieuwe vertrek- en aankomsttijden, andere haltes of aangepaste routes. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Download de Connexxion-app voor alle actuele reisinformatie onderweg. Selecteer een datum vanaf 10 december 2017 om de vertrektijden van de nieuwe dienstregeling te vinden.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.