Openingsweekend Multifunctioneel Centrum Mijnsheerenland

193
Realisatie Dorpshart Mijnsheerenland

Realisatie Dorpshart MijnsheerenlandMijnsheerenland – Op vrijdag 8 december om 18.15 uur start het feestelijke openingsweekend van het MFC Dorpshart Mijnsheerenland. Na verschillende speeches van de stakeholders wordt een spetterende openingsact verzorgd door Urban Sports Crew.

Vervolgens zijn er t/m zondag allerlei leuke activiteiten zoals de onthulling van het kunstwerk van Theo Verhoeff op het plein op zaterdag om 13.30 uur, een lampionnen-lichtjesoptocht en een schitterende vuurwerkshow op zaterdagavond. Bekijk het hele programma via de huis-aan-huis verspreide nieuwsbrief of op de Facebookpagina ‘Dorpshart’ Mijnsheerenland. U kunt hem ook onderaan deze pagina downloaden.

30-11-2017


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.