Bezoek van college gemeente Strijen aan On Site Machining International

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Met enige regelmaat brengen burgemeester en wethouders van Strijen een kennismakingsbezoek bij één van de in Strijen gevestigde bedrijven.

Deze keer werd een bezoek gebracht aan het bedrijf On Site Machining International (OSM). Tijdens een rondleiding werd door de bevlogen directeur André de Bruin uitleg gegeven over de werkzaamheden van OSM.

Het bedrijf, met agentschappen in Singapore en Maleisië,  voert op locatie van de opdrachtgever over de gehele wereld alle voorkomende machinale bewerkingen uit met eigen mobiele werktuigmachines.

Die opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, zoals chemische en petrochemische industrie, elektriciteitscentrales, staalverwerking, scheepsbouw, voedingsindustrie, off-shore en diversen andere takken van industrie.Dit betreft in de regel gespecialiseerd werk.

Het college was zeer onder de indruk van het bedrijf, zeker toen de heer De Bruin ook vertelde dat indien een werk om een speciale toepassing vraagt, OSM in staat is zelf de nodige machines te ontwikkelen en te produceren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren