Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers!

0
214
Group of young students - pupils having fun on laptop at school classroom
Group of young students – pupils having fun on laptop at school classroom

Numansdorp / Oud-Beijerland. Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind.

Door voorgelezen te worden, wordt het gevoel voor taal spelenderwijs ontwikkeld en de fantasie gestimuleerd. Voorlezen helpt kinderen om nieuwe indrukken en gevoelens te verwerken en vergroot hun wereld. Bovendien is het natuurlijk gewoon ontzettend leuk om naar verhalen te luisteren en kijken!

Vanaf 5 januari zal er elke 1e vrijdag van de maand om 14:00 uur een voorleesvrijwilliger in vestiging Numansdorp klaar zitten om kinderen van 0 t/m 6 jaar op de mooiste verhalen te trakteren. In vestiging Oud-Beijerland Centrum starten we op 17 januari en wordt er elke 3e woensdag van de maand om 10:00 uur voorgelezen.

De toegang is gratis en er hoeft niet aangemeld te worden. Komen jij en je kindje ook!?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.