Onderhoud Rijksstraatweg N488 van 15 januari t/m half juni 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Provincie Zuid Holland

CROMSTRIJEN – De provincie Zuid Holland voert vanaf 15 januari t/m medio juni 2018 diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N488, lokaal bekend als de Rijksstraatweg.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf 15 januari tot medio februari 2018 wordt onderhoud uitgevoerd aan de beschoeiing langs de bermen en watergang nabij de kruising met de Bommelskousedijk. De beschoeiing langs de watergang wordt vervangen, omdat deze op een aantal plekken beschadigd is.

Vanaf medio februari wordt de openbare verlichting vernieuwd tussen de rotonde met de provinciale weg N487 tot de Lange Biesakkersweg.

Eind mei worden een damwandconstructie langs de weg en een duiker onder de weg vervangen nabij de kruising met Lange Biesakkersweg. Deze werkzaamheden zullen begin juni zijn afgerond.

Gevolgen voor verkeer

De aannemer werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 16:00 uur. Er is op de locatie, waar de aannemer werkt, maar één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Een verkeerslicht begeleidt het verkeer uit beide richtingen om en om langs de werkzaamheden. De Bommelskousedijk en Boomdijk blijven bereikbaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren