Woodwind in concert in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Cultuurpower organiseert op zaterdag 17 februari Woodwind in Concert.Tijdens dit concert, met staan- en zitplaatsen, kun je genieten van een uitermate afwisselend muzikaal programma.

Het repertoire bestaat uit min of meer bekende nummers. Denk aan covers van the Eagles, Eric Clapton, Neil Young, Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel en Pink Floyd. Hoewel een uitgebreid arsenaal aan invloeden van de laatste decennia te horen is, blijven de ingrediënten: Rock, Folk en Country, altijd aanwezig.

Doordat vier bandleden zingen en het overige bandlid een zangverbod heeft, valt er zeker ook vocaal wat te beleven. Het gebruik van zowel elektrische als akoestische gitaren geeft Woodwind een aangename sound, terwijl instrumentwisselingen met verschillende gitaren, pedalsteel, mandoline en mondharmonica’s het ook voor de bandleden zelf spannend houdt.

Woodwind in Concert vindt plaats vanaf 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur) in Up Social Club (de voormalige Bijlschool/Kriekenhof aan de bijl 1) in Oud-Beijerland. Kaartjes kosten 12 euro en zijn te koop via www.cultuurpower.nl & Dermalise Beautysalon & Shop op de Oostdijk 52 in Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.